Instagram hesabı nasıl dondurulur? Nasıl silinir? Hesap silme ve dondurma linki!

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Instagram, milyonlarca kullanıcısı ile sosyal medyanın en çok tercih edilen uygulamalarından biri haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarının Instagram hakkında en çok merak ettiği sorulardan biri ise İnstagram hesabının nasıl dondurulacağı oluyor. Instagram hesabının nasıl silineceği ve nasıl dondurulacağını sizler için araştırdık. Peki, Instagram hesabı nasıl dondurulur? Nasıl silinir? Hesap silme ve dondurma linki! Detaylar haberimizde..

İnstagram hesabı nasıl dondurulur? Günümüzde en popüler sosyal medya ağlarından biri olan Instagram, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Kullanıcı sayılarının artması ile beraber Instagram'ını geçici bir süreliğine dondurmak veya silmek isteyenlerde bulunmaktadır. Birçok kişi hesabının nasıl silineceğini merakla arama motorlarından araştırmaya başladı. Peki, Instagram hesabı nasıl dondurulur? Nasıl silinir? Hesap silme ve dondurma linki! Detaylar haberimizde...

Instagram dondurma işlemi nasıl yapılır? Instagram hesabı nasıl ...

INSTAGRAM HESABI NASIL DONDURULUR?

Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir.

Hesabınızı dondurmak için;

1. instagram.com'a bir mobil tarayıcıdan veya bilgisayardan giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız.
2. Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve Profili Düzenle'yi seçin.

3. Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a dokunun veya tıklayın.

 

4. Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.

5. Hesabı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın.Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza giriş yapabiliyor olmanız gerekir. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakabilirsiniz.Hesabınızı kapatmak istemiyor ancak hesabınızı kimlerin görebildiğini değiştirmek istiyorsanız, gönderilerinizi gizli olarak ayarlayabilir veya kişileri engelleyebilirsiniz.

Instagram logo concept by Adham Dannaway on Dribbble

INSTAGRAM HESABI NASIL SİLİNİR?

Hesabını Sil sayfasına gidin. Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız, öncelikle giriş yapmanız istenir. Hesabınızı Instagram uygulamasının içinden silemezsiniz.

Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.

Hesabımı kalıcı olarak sil'e tıklayın veya dokunun.

Farklı bir hesabı silmek istiyorsanız, Hesabını Sil sayfasının sağ üst köşesindeki kullanıcı adına tıklayın, kullanıcı adının yanındaki simgesine dokunun/tıklayın ve Çıkış Yap'ı seçin. Silmek istediğiniz hesapla tekrar giriş yapın ve yukarıdaki talimatları izleyin.

INSTAGRAM DONDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

INSTAGRAM HAKKINDA..

Instagram 5 Ekim 2010 tarihinde IOS için ücretsiz bir uygulama olarak Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kuruldu. Uygulamanın bu kadar sevilmesinin ilk nedeni, içerisinde bulundurduğu 11 fotoğraf filtresiyle çekilen fotoğrafları daha güzel hale getirmesidir.

Ekim 2010 yılında kullanıma sunulan Instagram, ilk olarak İphone ve İpod Touch aygıtlarında kullanılmıştı. 2012 yılında ise Android'te (Froya ve üstü) kameralı telefonları da destekledi. Bir süre sonra ise bu uygulama İTunes App Store ve Google Play online satış mağazalarında yerini aldı.

Instagram, Stories özelliğini aktif etmesi ile çok kısa bir zaman dilimi içerisinde adeta patlama yaşadı. 24 saat içerisinde rekor fotoğraf yükleme sayısına ulaşırken, yepyeni filtreler ile de kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

Instagram üzerinden istediğiniz kişilerle ile anlık mesajlaşabilirsiniz. Mesajlaşma sırasında birçok emoji gönderebilir, sesli mesaj da yollayabilirsiniz.
1 saate kadar sınırlı olan sürede canlı yayın açabilir ve takipçilerinizle anlık etkileşime geçebilirsiniz.

24 saat süreli fotoğraflar ve videolar paylaşabilirsiniz. Hikâyelerinizi ilgi çekici hale getirmek için yer bildirimi, gif, etiket, emoji ya da yazı ekleyebilirsiniz.

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Nasıl silinir? Hesap silme ve dondurma linki! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya 2020 ınstagram nasıl silinir hesap dondurma instagram nasıl dondurulur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.