Instagram hesabı nasıl açılır? Instagram hesabı aç, kaydol

Ülkemizde ve dünyada yaygın bir şekilde kullanılan popüler sosyal medya aracıdır.  Instagram uygulamasını Google Play Store veya Apple Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirseniz. Bu uygulama sizlere ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma imkânı sunan bir uygulama olmaktadır. Instagram uygulaması son zamanlarda günümüzde en çok indirilen ve kullanılan uygulamalardan birisidir. Vatandaşlar instagram hesabı açma hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Instagram hesabı nasıl açılır?

Son zamanlarda oldukça fazla kullanılabilen evrensel bir uygulama haline gelen İnstagram uygulaması sizleri renkli bir dünyaya götürmektedir. Bu uygulama sayesinde çektiğiniz basit bir fotoğraf, instagram uygulamasında uygulanan hazır onlarca farklı efektler ile eşsiz ve göz kamaştırıcı bir hal almaktadır. Bu sayede özgürce paylaşım yapabilirsiniz. Yani demek olursak instagram kısaca akıllı telefonlarda kullanılan bir fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıolarak bilinir. Bu uygulama 2010 yılından bu yana dünyanın her yerinden aktif olarak kullanılmaktadır. Tıpkı bir facebook uygulamasını andıran bu uygulama ile çok sevdiğiniz bir ünlünün veya bir yakınızın profiline girerek, yaptığı paylaşımlarını görebilirsiniz.Kendiprofilinizdede sizde fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz.Bu uygulamadan hesap açmak oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey bir e-posta adresinizin olmasıdır. Daha sonra uygulamayı App Store ve Google Play Storeden ücretsiz bir şekilde indirerek kaydol seçeneğine tıklayıp kaydolabilirsiniz. Instagram hesabı açınca rehberdekilere bildirim gider mi? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Instagram fake hesap açma işte detaylar.

İNSTAGRAM HESABI NASIL AÇILIR?

Popüler bir uygulama olan instagram son zamanlarda oldukça yaygın bir şekilde kullanılan bir uygulama haline gelmiştir. Göz kamaştırıcı efektleri ve dünyayı içinde barındıran özelliği ile hemen hemen her şeyden haberiniz olmasını sağlamaktadır. Daha çok fotoğraf ve video yükleme ve paylaşmayı sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulamayı app store ve Google play storeden ücretsiz bir şekilde indirip sevdiğiniz bir ünlüyü veya takip etmek istediğiniz bir yakınınızı bu uygulamayı indirip hem takip edip hem de paylaşımlarını görebilme imkânı bulabilirsiniz. Bunun için öncelikle hesap açmanız gerekiyor. Hesabı olmayan kişiler Instagram ‘da yeni hesap açma

İçin öncelikle; Bir mail hesabı açınız. Daha sonra instagram uygulamasını indiriniz. Karşınıza çıkan ekranda “hesabınız yok mu?” seçeneğine tıklayınız. Ardından karşınıza gelen ekranda e-posta adresi veya cep telefonu ile kaydolun seçeneği çıkacaktır. Daha sonra gerekli bilgileri girerek kaydol butonuna tıklayınız. Bu şekilde sizin de bir instagram kaydolmuş olacaksınız. 

İNSTAGRAM HESABI AÇINCA REHBERDEKİLERE BİLDİRİM 

İnstagramın renkli dünyasına giriş yapan kullanıcılar telefon numarası ile kaydoldukları zaman hesaplarını güvene almış olurlar. Telefon numarası girdikleri zaman rehberdeki instagram kullanıcıları biranda ekrana yansıyabilir. Fakat onlara herhangi bir bildirim gitmez. Sadece sizde önerilenler olarak görülmektedir. 

INSTAGRAM FAKE HESAP AÇMA 

İnstagramda kendi hesabınız yerine başka bir isimle başka bir hesap açma işlemine fake yani sahte hesap denilmektedir. Daha çok aslını taklit etmek için oluşturulan veya tamamen hayal ürünü olarak oluşturulan hesap türüdür. Bu hesaplar başta internet korsanlığı olmak üzere birçok farklı amaç doğrultusunda kullanılmaktadır.

Instagram fake hesap açabilmek çok kolay olduğu için çoğu kişi bu yöntemi tercih etmekte. Fake hesap açmak için mail adresiniz ile birlikte üye olma bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde giriş yapınız. Daha sonra profil bilgilerinizi, cinsiyetinizi belirtiniz. Ardından profil fotoğrafınıza eklemek istediğiniz fotonuzu ekleyebilirsiniz. Fake hesabı bir başkasının hesabını taklit edecek şekilde kullanırsanız hakkınızda suç duyurusunda bulunabilir. Kullanım amacınız başkalarını taklit etmek yerine gizli bir hesap açıp Instagram kullanmak olabilir.

 

Instagram hesabı nasıl açılır? Instagram hesabı aç, kaydol ile ilgili etiketler Instagram fake hesap yeni hesap açma bildirim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.