Instagram, WhatsApp ve Facebook'ta erişim sorunu

Instagram, WhatsApp ve Facebook'a saatlerce erişim sağlanamadı. Sorunla ilgili WhatsApp'tan açıklama yapıldı. Zuckerberg'in, sunucuları manuel olarak sıfırlamayı deneyeceği belirtildi. Sorum 6 saat sonra sona erdi.

Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a saatlerce erişim sağlanamadı.

Down Detector internet sitesi, dünya genelinde yaşanan sorunun Türkiye Saati İle 18.44'te başladığını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE İNTERNET SIKINTISI YAŞANIYOR

Öte yandan Türkiye genelinde, çöken sosyal medya platformlarından bağımsız olarak bir internet erişimi sorunu yaşandığı da bildirildi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

WhatsApp'tan bir açıklama yapıldı. Şirketin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Bazı kişilerin şu anda WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler" denildi.

SAATLER SONRA HALA ÇÖZÜLEMEDİ

Facebook'un, sunucuları manuel olarak sıfırlamayı deneyeceği belirtildi.

 

 

 

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA

Erişim sağlanamayan Facebook'tan da açıklama geldi. İletişim Direktörü Andy Stone, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda özür dileyerek, "Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde sorun yaşandığının farkındayız. Mümkün olan en kısa sürede her şeyin normale dönmesi için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Instagram, WhatsApp ve Facebook'ta erişim sorunu ile ilgili etiketler Instagram WhatsApp Facebook erişim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.