Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü?

Sosyal medya devi Instagram ve WhasApp'a erişim sorunu yaşanıyor.

Kullanıcılar Instagram profiline girdiklerinde akış yenileyemiyor. Öte yandan, 22.00 sularından itibaren de Whatsapp'ta erişim sorunu gözlendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve Türkiye'de de kısmen hissedildiğini bildirdi.

Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor.

Kullanıcılar İnstagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor.

Tüm dünyada kısmen yaşanan sorunla ilgili kullanıcılar tepkilerini bir diğer sosyal medya devi Twitter üzerinden dile getiriyor.

FACEBOOK'TA DA SORUN YAŞANIYOR

Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

WHATSAPP DA ÇÖKTÜ!

Öte yandan, 22.00 sularından itibaren de Whatsapp'ta erişim sorunu gözlendi.

Sorun Türkiye'de özellikle dosya paylaşımında yaşanırken, Güney Amerika ve Kuzey Avrupa'da Whatsapp'a erişim sorunu yaşandığı öğrenildi.

"HİZMET SÜREKLİLİĞİ TAKİP EDİLİYOR"

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabından sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.

Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve Türkiye'de de kısmen hissedildiğini bildiren Sayan, "Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir." ifadesini kullandı.

Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.