instagram çöktü mü Ne zaman düzelir? Facebook ve instagram çökmesi ne kadar sürecek?

instagram çöktü mü merak ediliyor. Dünya genelinde yaşanan problem sonrası milyarlarca kullanıcı instagram çöktü mü ne zaman düzelir sorusuna yanıt arıyor. Öte yandan Facebook ve whatsapp tarafında da sorun devam ediyor.

instagram çöktü mü ne zaman düzelir? Dünyaynın en büyük sosyal medya platformu olan ve kullanıcı sayısı milyardan fazla olan instagram, facebook ve whatsapp'ta problem devam ediyor. Kullanıcılar akşam saatlerinden bu yana ne whatsaap ne de instagram hesaplarına giriş yapabiliyor. Peki instagram çöktü mü ne zaman düzelir? Facebook ve instagram çökmesi ne kadar sürecek?


instagram çöktü mü ne zaman düzelir?

instagram çöktü mü Ne zaman düzelir? Facebook ve instagram çökmesi ne kadar sürecek? ile ilgili etiketler Instagram instagram çöktü mü ne zaman düzelir instagram çöktü mü facebook çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.