instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü 9 Nisan 2021?

Facebook çöktü mü, son dakika instagram çöktü mü sorusu sosyal medyanın gündeminde. Dünyanın en çok kullanılan dijital platformu instagram ve Facebook uygulamaları çöktü mü, neden çalışmıyor? 9 Nisan 2021 instagram çöktü mü?

Dünyanın en ok kullanılan sosyal medya platformlarından instagram ve facebook çöktü mü? 9 Nisan 2021 Perşembe akşamı Facebook ve instagramda yaşanan yavaşlık sonrası birçok kullanıcı instagram çöktü mü sondakika bilgisine erişmek istiyor. instagram uygulamasında açılış sorunu yaşayanlar ve Facebook uygulamasında sorunu olanlar için hazırladık.

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ 9 NİSAN 2021!

9 Nisan 2021 akşamı Instagram ve Facebook gibi uygulamalara giriş yapılamıyor. Birçok kullanıcı uygulamalara neden giriş yapılamadığını araştırıyor. İşte Instagram çöktü mü sorusunun yanıtı...

instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü 9 Nisan 2021?

Instagram çöktü mü 9 Nisan 2021?

Instagram uygulamasına an itibariyle giriş yapılamıyor. İnstagram uygulamasına giren kullanıcılar öncelikle İnternet Bağlantısı Yok uyarısını aldı ve ardından akış yenilenemedi hatasıyla karşılaştı. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca instagram uygulamasında videolarda oynatılamıyor.

instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü 9 Nisan 2021? ile ilgili etiketler Instagram instagram çöktü mü facebook çöktü mü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.