instagram çöktü mü? 8 Ekim instagram çalışmıyor mu? instagram dondu mu?

instagram yine mi çöktü merak ediliyor. 8 Ekim Cuma akşamı dünyanın en büyük sosyal platformlarından biri olan instagrama girişte problem yaşanıyor. Kullanıclar instagram dondu mu, instagram çalışmıyor mu sorularına yanıt aramaya başladı.

instada sorun mu var, instagram çalışmıyor mu soruları gündem oldu. Milyarlarca kullanıcısı olan ve dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya paltformalarından olan instagram çöktü mü?

8 Ekim 2021 Cuma akşamı instagram kullanıcları büyük bir sürpriz ile karşılaştır. Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformuna girmeye çalışanlar instagramda sorunla karşılaştı. 

İnstagram Hesap Silme Linki Ve Kapatma Sayfası 2021 - En Kolay, Geçici ve  Kalıcı Instagram Hesabı Nasıl Silinir? - Son Dakika Yaşam Haberleri -  FotoHaber - Yaşam

instagram çalışmıyor mu?

Dünya genelinde yaşanan instagram çöktü mü sorusuna karşılık henüz platformdan bir yanıt gelmedi. instagram uygulamasına girenler donma problemi ile karşılaşmaya devam ediyor. Sorunun ne zaman çözüleceğine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

instagram çöktü mü? 8 Ekim instagram çalışmıyor mu? instagram dondu mu? ile ilgili etiketler Instagram instada sorun mu var instagram yine mi çöktü instagram çalışmıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.