Instagram akış neden yenilenemiyor, Instagram neden hikaye paylaşamıyorum?

Dünya genelinde İnstagram’ın çökmesi sonrasında sorunların devam ettiği belirtildi. En çok yaşanan sorunlar arasında ise akış neden yenilenemiyor, hikaye paylaşılamaması ve paylaşım yapılamaması geliyor. Peki, Instagram çöktü mü?

Instagram’da yaşanan sorunlar devam ediyor. Dünya genelinde popüler bir sosyal medya uygulaması olan Instagram’ın sabah saatlerinde çökmesinden sonra uygulamada akışın yenilenmemesi ve yaşanan diğer problemler nedeniyle birçok kullanıcının mobilde de sorun yaşadığı gözlemlenmekte.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'da kullanıcılar "akış yenilenemedi" hatası ile zaman zaman karşı karşıya kalıyor. Henüz konuyla ilgili net bir açıklama yapılmaması da kullanıcıların kafasını karıştırıyor.

Instagram uygulamasını kullanmak isteyenler, bugün akış yenilenemedi uyarısıyla karşılaşırken, kimi kullanıcılar ise sayfaya ulaşamıyor ve Üzgünüz bir şeyler yanlış gitti (Sorry, something went wrong) uyarısı alıyor. Yaşanan sorunun sadece Türkiye'de değil ABD'de de yoğun yaşandığı bilgilerine erişildi.

AKIŞ SORUNU

Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda yeni gönderileri ulaşamıyor ya da “çalışmayı durdurdu hatası” ile karşılaşıyorsanız bu durumda da yapmanız gereken Instagram uygulaması için ön bellek temizleme işlemini gerçekleştirmektir. Bu işlem de işe yaramaz ise uygulamayı silip yeniden yükleyebilirsiniz.

SERVER HATASI

Instagram’da En Sık Yaşanan Sorunlar ın başında gelen “500 Internal Server Error” hatası kullanıcıların Instagram’a erişim sorununa neden olmakta. Söz konusu sorunun nedeni ise genellikle sunucudan kaynaklı olabiliyor. Sorunun çözümü için bir süre bekleyip ardından yeniden giriş denenebilir.

INSTAGRAM DURDURULDU HATASI ÇÖZÜMÜ

Durduruldu hatası alıyorsanız eğer aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Instagram’ı tamamen kapatın yani Android veya iOS cihazlarda arkaplanda çalışan uygulamaları da kapatın.

Arka planda çalışan uygulamaları temizleyerek, cihazınızın önbelleğini temizlemiş olursunuz.

Instagram akış neden yenilenemiyor, Instagram neden hikaye paylaşamıyorum?

Tekrar Instagram’ı açıp, bir sorun olmayacağını görebilirsiniz.

Eğer bu yönteme rağmen sorun hala devam ediyorsa ikinci yöntemi deneyebilirsiniz. İkinci yöntem olarak ise;

Instagram’ı tamamen kapatalım.

Android cihazlarda Google Play Store'a girip, Instagram'ın en güncel sürümünü indirin. iOS cihazlar için ise App Store'dan Instagram'ın en güncel sürümüne ulaşabilirsiniz.

Güncellemelerin yüklenmesinden sonra cihazınızı kapatıp tekrar açın. Instagram ‘ın sorunsuz çalıştığını göreceksiniz.

UYGULAMANIZI GÜNCELLEYİN

Uygulamaya gelen yeni güncelleme, akıllı telefonunuzdaki çökmeyi gidermiş olabilir. Bu sebeple uygulamanızı güncellemeniz sorunu ortadan kaldırabilir.

ÇAKIŞAN UYGULAMALAR OLABİLİR

Aynı kaynakları kullanan uygulamalar çökmeye neden olabilir. Instagram hata vermeden önce açtığınız uygulama hangisiyse onu kapatmayı deneyebilirsiniz.

Instagram akış neden yenilenemiyor, Instagram neden hikaye paylaşamıyorum? ile ilgili etiketler Instagram hikaye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.