İnsanlıktan nasibini alamamış t-shirtler satışa sunuldu!

Taliban yüzünden yaşanılan ve dünya tarihinde kara bir leke olarak kalacak bu karanlık günlerin en rahatsız edici gelişmelerinden biri yaşandı. İnsanlık onurunu ayaklar altına alanlar bu kez batılılar oldu. İnsanların can havliyle tutundukları ABD uçağına tutunarak uçakla birlikte kalkış yapan ve yüzlerce metre yüksekten yere çakılan insanların t-shirtini yaptılar, üzerine bir de alay ettiler. İslam ve ölen Afganlarla dalga geçen t-shirtler ise birçok ülkede internet üzerinden satışa çıktı.

Taliban'ın Afganistan'ı işgal etmesinin ardından başkent Kabil’den can havliyle kaçan Afganlar, ABD uçaklarının kanatlarına ve iniş takımlarına oturmuştu. Uçağın kalkmasının ardından yüzlerce metre yükseklikten yere çakılan çaresiz insanlar, tüm dünyanın tüylerini diken diken etmişti. 

Batı'nın, kendisi ile iş birliği yapmış batı yanlısı Afganları ölüme terk etmesi ve her anlamda yüz üstü bırakması, özellikle ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik ağır eleştirilere sebep olmuştu.

Olay hala sıcaklığını korurken, ve uçaktan yeryüzüne düşen insanların çoğunun cesedi bile henüz bulunamamışken Batı'dan 'insafsızlık' çıtasını yükselten başka bir haber geldi. 

BU ACIDAN DA PARA KAZANMANIN YOLUNU BULDULAR

Bazı çevreler, inanılması güç olsa da, bu kederli olaydan para kazanmanın yöntemini buldu. Hayatlarını kurtarmak için ABD'ye ait askeri kargo uçağının iniş takımlarından sarkan insanların gökyüzünden düşmesinin resmedildiği tişörtler, bazı ülkerde satışa sunuldu. 

İnsanlıktan nasibini alamamış t-shirtler satışa sunuldu!

İnsanlığın hiçbir noktasına denk gelmeyen bu 'girişim'in ürünü olan t-shirtler, hem olayla dalga geçiyor, hem de İslam dinine saygısızlık yapıyor.

ALAY ETTİLER: 'KABİL SERBEST PARAŞÜT KULÜBÜ'

T-shirtlerin üzerinde, acı olayın illüstre edildiği bir çizim ve komik olması amacıyla yazıldığı anlaşılan “Kabil Serbest Paraşüt Kulübü” ve ''Yeterince dua edersen herhangi bir şey paraşüt olabilir inşallah.' yazıları olduğu görülüyor. 

Onurlu bir dünyada asla var olmaması gereken bu ürünler birçok internet mağazasında satışa çıkarıldı.

İnsanlıktan nasibini alamamış t-shirtler satışa sunuldu! - Resim : 2

 

İnsanlıktan nasibini alamamış t-shirtler satışa sunuldu! - Resim : 3

 

 

İnsanlıktan nasibini alamamış t-shirtler satışa sunuldu! ile ilgili etiketler Kabil paraşüt İslam tişort t-shirt serbest alay Dalga satış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.