İnsanlık tarihi bu kadar iğrenç bir ırkçı kafa görmedi!

Irkçı ifadeleriyle gündeme gelmekten bıkmayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu kez Hatay'da öldürülen Suriyeli genç için taziye mesajı yayınlayan İHH'yı hedef aldı. Özdağ, "Bunların nüfus cüzdanlarından başka hiç bir şekilde Türklükle ilgilileri yok" dedi ve İHH'yı "Türk düşmanı" ilan etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ırkçı söylemlerinden vazgeçmiyor.

Özdağ, bu kez Hatay'da öldürülen Suriyeli genç için taziye mesajı yayınlayan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nı hedef aldı. 

Özdağ "İHH Suriyeliler tarafından öldürülen bir tek Türk genci için başsağlığı yayınlamadı. Bunların nüfus cüzdanlarından başka hiç bir şekilde Türklükle ilgilileri yok. Aslında Türk düşmanı bunlar." diyerek adeta kin kustu. 

 

İnsanlık tarihi bu kadar iğrenç bir ırkçı kafa görmedi! ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Hatay Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ihh
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.