İnsanlık Suçu 8.final bölümü fragmanı izle!

Senaryosunu Can Sinan kaleme aldığı İnsanlık Suçu kısa bir süre önce Kanala D ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizi 8.bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı. Hekres final bölümünü merak etmeye başladı. 19 Mayıs'ta ekranlara veda edecek dizinin final bölümü fragmanını yayınlandı. İşte peki 19 Mayıs'ta neler olacak? İşte İnsanlık Suçu 8.final bölümü fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisi final kararı aldı. İzleycilerin şaşırdığı karar sonrasında final bölümünde enelr olacağı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Gizem Karaca ile Kaan Yıldırım'ın başrolünde oynadığı dizi 8.bölümü ile ekranalra veda edecek. Peki 19 Mayıs'ta neler olacak? İşte İnsanlık Suçu 8.bölüm final fragmanı izle! Deatylar haberimizde...

İnsanlık Suçu 8.final bölümü fragmanı izle!


8. BÖLÜMLE VEDA EDİYOR

Gizem Karaca ile Kaan Yıldırım'ın başrolünü oynadığı Pastel Film imzalı dizinin çekimleri Adana'da başlamış, İstanbul'a taşınmıştı. Adana'da zor bir hayat yaşayan Cemal'in İstanbul'a oldukça varlıklı olan amcasının yanına taşınmasıyla yaşanan olayları anlatan dizi 19 Mayıs Cumartesi akşamı 8. bölümde ekrana veda edecek.

7.BÖLÜM ÖZETİ

Babaannesi tarafından kandırıldığını öğrenen Cemal büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaşamaktadır. Ona destek olan tek kişi Suna’dır. Diğer yandan oğlu tarafından terk edilen Hülya, onu tekrar kazanabilmek için büyük bir risk alarak evi ateşe verir. Ya ölecek ya da oğlunu yeniden kazanabilecektir. Cemal’in her şeye rağmen Suna ile yakın olması Cevher’i hayal kırıklığına uğratır. Cemal ve Suna ise günden güne birbirlerine daha da yakınlaşırlar.


Gecekonduyu da kaybeden Cemal’in tek umudu Gökhan’dan aldığı iplerle dokuttuğu kumaşlardır. Ama Gökhan onu oyuna getirmiş, hasarlı iplik göndermiştir. Cemal bu oyunun üstesinden gelmek için harekete geçer. Yaptığı zekice planla Gökhan’ı hem iş yaptığı müşteriler, hem de Sami’nin gözünde küçük düşürür. Oyunu geç de olsa anlayan Gökhan, Cemal’e kalıcı bir yenilgi yaşatmanın peşine düşer. Ve bu oyunda çok şaşırtıcı bir müttefiki vardır. Cemal’in annesi Hülya. Hülya oğlunu içine düşeceği cehennemden korumaya çalışırken hayatındaki tek güzelliği elinden aldığının farkında değildir. Suna ise, Gökhan’ın oyunu dâhilinde hayatının en zor seçimini yapmak zorunda kalır.

 

6.BÖLÜM ÖZETİ


Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.

Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir.

Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır

AHMET MÜMTAZ TAYLAN
İlköğretim ve lise eğitiminden sonra 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1989-1993 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Devlet Tiyatrolarında çeşitli zamanlarda, sanat yönetmeni yardımcısı, sanat yönetmenliği, genel müdür danışmanlığı gibi görevler üstlendi. 1996 yılından itibaren çeşitli televizyon ve sinema yapımlarında çeşitli roller oynamıştır. Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneği (DETİS)'in kurucu üyesidir. Kurulduğu dönem genel sekreter olduğu Detis'in seçilmiş ilk genel başkanı olmuştur. Misafir oyununu sahneleyişiyle 2002 İsmet Küntay En İyi Yönetmen Ödülü kazanmıştır. 2006 yılında Devlet Tiyatrolarından istifa etti.

Televizyonda Kurşun Yarası, Çapkın, Ezo Gelin gibi onlarca dizide yer alsa da, Leyla ile Mecnun dizisindeki "İskender" rolü ile yaygın tanınırlık kazandı. Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılmasıyla aynı kadro Ben de Özledim adlı diziyle geri dönmüştür.

Taylan, sinemada da önemli filmlerde yer aldı. Bunlardan Nuri Bilge Ceylan'ın 2011 yapımı Bir Zamanlar Anadolu'da filmi, 64. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak filmler arasına girdi ve ikinci büyük ödül olan Cannes Film Festivali Büyük Ödülü'ünü kazandı.Ömer Vargı'nın İnşaat (2004) filmindeki rolüyle 36. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü adaylığı, İnan Temelkuran'ın Made in Europe (2007) filmindeki rolüyle 15. Altın Koza Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, Ahmet Haluk Ünal'ın 2011 yapımı Saklı Hayatlar filmindeki rolü ile Rusya-Tataristan’daki 8. Uluslararası Kazan Müslüman Film Festivali’nde En İyi Erkek oyuncu ödülünü kazandı. Yılmaz Erdoğan'ın Oscar aday adayı olan Kelebeğin Rüyası (2013) filminde de rol almıştır.


5.BÖLÜM ÖZETİ

Cemal'in gerçek babasının Sami olduğu ortaya çıkıyor ve bu gerçek yıllar sonra her şeyi yeniden alt üst ediyor!
İnsanlık Suçu 28 Nisan cumartesi yayınlanan 5. Bölümde, yıllar sonra ortaya çıkan gerçekler Cemal'in yüzüne bir tokat gibi çarpar. Cemal, amcası Sami'nin aslında gerçek babası olduğunu öğrenir. Bu gerçeği bir türlü kabullenemeyen Cemal, başta annesi olmak üzere herkese öfkelenir. Hülya, Cemal'in bunu öğrendiğini duyunca ise panik olur ve Sami'ye karşı kinlenir. Cemal, yıllar sonra ortaya çıkan bu durumun hesabını annesine sorar ancak ondan aldığı cevap, Cemal'i tatmin etmeye yetmez. Gökhan ve Emel cephesi de bu gerçekle alt üst olur. Gökhan, Cemal'la öz kardeş olduğunu öğrenince deliye döner. Emel ise olayların tam ortasında kalır. Peki bunu öğrenen Suna asıl ne yapacaktır? Cemal'e karşı ilgi duymaya başlayan Suna, geri adım atacak mıdır? Sami, onu bu konuda uyararak neyi amaçlamaktadır?

4.BÖLÜM ÖZETİ

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.

 

İnsanlık Suçu 8.final bölümü fragmanı izle! ile ilgili etiketler 19 Mayıs insanlık suçu 8bölüm final fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.