İnsanlık Suçu 5 Mayıs 6.bölüm izle! 7.fragman...

Oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan yer aldığı İnsanlık Suçu cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Her bölümü ekranlara damgasını vuran yapımda neler olduğu merak ediliyor. İnsanlık Suçu 6 Mayıs 6.bölüm izle! 7.bölüm fragmanı...

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan İnsanlık Suçu hayranlıkla izleniyor. Kanal D ekranalrında yayınlanan dizide neler olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi reyting yarışında da birçok yapımı geçerek liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. İşte İnsanlık Suçu  5 Mayıs 6.bölüm izle! 7.bölüm fragmanı...

İnsanlık Suçu 5 Mayıs 6.bölüm izle! 7.fragman...

İnsanlık Suçu 6.bölüm izle!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.

Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir.

Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.

HİKAYE
Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

5.BÖLÜM ÖZETİ

Cemal'in gerçek babasının Sami olduğu ortaya çıkıyor ve bu gerçek yıllar sonra her şeyi yeniden alt üst ediyor!
İnsanlık Suçu 28 Nisan cumartesi yayınlanan 5. Bölümde, yıllar sonra ortaya çıkan gerçekler Cemal'in yüzüne bir tokat gibi çarpar. Cemal, amcası Sami'nin aslında gerçek babası olduğunu öğrenir. Bu gerçeği bir türlü kabullenemeyen Cemal, başta annesi olmak üzere herkese öfkelenir. Hülya, Cemal'in bunu öğrendiğini duyunca ise panik olur ve Sami'ye karşı kinlenir. Cemal, yıllar sonra ortaya çıkan bu durumun hesabını annesine sorar ancak ondan aldığı cevap, Cemal'i tatmin etmeye yetmez. Gökhan ve Emel cephesi de bu gerçekle alt üst olur. Gökhan, Cemal'la öz kardeş olduğunu öğrenince deliye döner. Emel ise olayların tam ortasında kalır. Peki bunu öğrenen Suna asıl ne yapacaktır? Cemal'e karşı ilgi duymaya başlayan Suna, geri adım atacak mıdır? Sami, onu bu konuda uyararak neyi amaçlamaktadır?

4.BÖLÜM ÖZETİ

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.

3.BÖLÜM ÖZETİ

Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarmıştır. Bunun rahatlığını yaşarken, annesinden gelen telefon ile soluğu hastanede annesi ve kardeşi Esra’nın yanında alır. Hastanede Esra’nın bir bebeği olduğunu öğrenen Cemal adeta delirir. Ne kadar ısrar etse de Esra bebeğin kimden olduğunu Cemal’e söylemez. Cemal kardeşine zarar verme noktasına geldiğinde, onu durduracak kişi Suna olacaktır.
Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami ise karmaşık duygular içindedir. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istemektedir. Ne var ki kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını affetmeyecektir. Bu arada Gökhan’ın eline geçen bazı fotoğraflar hem Suna’yı hem de Cemal’i son derece güç duruma sokar. Çaresizce bir çıkış yolu arayan Cemal’in imdadına ise Cevher yetişecektir.

2.BÖLÜM ÖZETİ

Gözaltına alınan Cemal, bu durumdan nasıl kurtulacak? Amcası Sami, Cemal'e yardım elini uzatacak mı?
İnsanlık Suçu 7 Nisan cumartesi yayınlanan son bölümde, gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir. Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır.

İnsanlık Suçu 7.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ama yayınlanınca sitemizde olacak.

 

 

İnsanlık Suçu 5 Mayıs 6.bölüm izle! 7.fragman... ile ilgili etiketler 5 Mayıs insanlık suçu 6.bölüm 7.fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.