İnsanlık öldü! Yunan polisi mültecilere ateş açtı

Yunanistan'a geçmeye çalışan göçmenlerin üzerine Yunan polisinin ateş açtığı öne sürüldü. Sosyal medyada yer alan görüntülerde bir mülteci yerde kanlar içinde yatarken arkadaşları ona yardım etmeye çalışıyor. Gelen son dakika bilgisine göre yaralı mültecinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yunanistan'a geçmeye çalışan göçmenlerin üzerine Yunan polisinin ateş açtığı öne sürüldü. Sosyal medyada yer alan görüntüde bir mülteci yerde kanlar içinde yatarken arkadaşları ona yardım etmeye çalışıyor. Yaralı göçmenin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığı öğrenildi.

İnsanlık öldü! Yunan polisi mültecilere ateş açtı

Öte yandan Yunan sahil güvenlik güçlerinin de bir grup mülteci botu üzerine ateş açtığı gelen iddialar arasında.

MUHAMMED 22 YAŞINDAYDI
Hayatını kaybeden gencin 22 yaşındaki Muhammed el Arab olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Jenan Moussa talihsiz gencin ailesine ulaştı. Ailenin İstanbul'da bir hastanede genç adamın cenazesini beklediği, 22 yaşındaki Muhammed'in 5 sene önce Türkiye'ye geldiği ve bir ayakkabı imalathanesinde çalıştığı öğrenildi. 

İnsanlık öldü! Yunan polisi mültecilere ateş açtı - Resim : 2

GÖÇMEN TEKNESİ ALABORA OLDU: 1 ÇOCUK ÖLDÜ

Yunan Sahil Güvenlik, Midilli Adası açıklarında göçmenleri taşıyan bir teknenin alabora olması sonucu, 1 çocuğun öldüğünü bildirdi. Yetkililer, 47 kişinin ise kurtarıldığını açıkladı.

Reuters, sahil güvenlik ve polis yetkililerine dayanarak, Yunanistan’ın Ege Denizi’ndeki adalarına Pazar sabahından beri Türkiye’den 1000 göçmenin ulaştığını duyurdu.

YUNANİSTAN'DAN MÜLTECİLERİN OLDUĞU BÖLGEDE ASKERİ TATBİKAT 

Yunanistan Silahlı Kuvvetleri'nin bugün Meriç nehri yakınlarında askeri tatbikat yapacağı açıklandı.

Tatbikatlar Kipoi ve Kastanies'deki sınır karakollarında gerçekleşecek. Açıklama Trakya ve Ege Denizi'ndeki Yunan-Türk sınırlarını savunmakla görevlendirilen Dördüncü Kolordu tarafından yapıldı.

OTOMATİK TÜFEKLER VE TABANCALAR KULLANILACAK

Ordu, tatbikat sırasında otomatik tüfekler ve tabancaların kullanılacağını söyledi. Bu arada Yunanistan göç başvurularını da dondurmuş durumda.

 

İnsanlık öldü! Yunan polisi mültecilere ateş açtı ile ilgili etiketler Yunan Mülteci Yunanistan Yunan hükümeti
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.