İnsanlık için uzanan eller insanihaber.org'da...

Türkiye’nin insani krizler ve insani yardım haberlerini içeren ilk haber sitesi İnsanihaber.org yayında.

Dünya genelinde savaş, doğal afet, iç çatışmalar ve benzeri nedenlerden oluşan İnsani krizleri mercek altına altına alarak bu bölgelerde yaşananları, yardım kuruluşlarının alandaki faaliyetlerini yerinden takip ederek aktaracak olan haberler, insanihaber.org üzerinden paylaşacak.

Site sadece bu alandaki haberleri aktaran ilk insani yardım haber sitesi olarak yayın hayatına başladı…

30 YILLIK DENEYİM

Dünyanın farklı bölgelerinde savaş ve felaketlerin yarattığı yıkımlara ve insanlık dramlarına tanıklık eden deneyimli savaş muhabiri Levent Öztürk ve ekibi , 30 yıla dayanan bu tecrübesini şimdi sadece insani yardım faaliyetlerinin kriz merkezlerinden aktarıldığı, sivil toplum kuruluşları ve uluslararası yardım örgütlerinin çalışmalarının haberleştirildiği ‘’insanihaber.org’’ haber sitesi ile kamuoyuyla paylaşıyor.

İnsanlık için uzanan eller insanihaber.org'da...

Levent Öztürk kriz bölgelerinde özel röportajları ve yerinden izlenimleri ,son dönemde savaş ve iç çatışmalarla artan kitlesel göçler ve mülteci sorunları ile ilgili tüm çalışmaları, sağlık, eğitim ve benzeri konularda uygulanan projelerin detaylarını ‘’insanihaber.org’’ kanalı ile kamuoyuna aktaracak.

ZORLU HİKAYELERİ YERİNDEN ANLATACAK

TRT Haber’de haftalık olarak yayınlanan Yardım Konvoyu programını da hazırlayan ve sunan Levent Öztürk dünyanın dört bir yanındaki kriz bölgelerinden hazırladığı videolarla Yardım kuruluşları ve çalışanları ile yardıma ihtiyacı olanların zorlu bölgelerdeki hikayelerini yerinden aktaracak.

İnsanihaber.org aynı zamanda bu hikayelerle ilgili hazırladığı haberleri tüm medya kanalları ile paylaşarak gerek yazılı gerekse görsel medya kanalı ile insanlığa uzanan ellerin sesi olacak.

 

 

 

 

İnsanlık için uzanan eller insanihaber.org'da... ile ilgili etiketler levent öztürk insanihaber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.