İnsanlık dışı politika! Çin'den tartışma yaratacak görüntüler

Çin’den skandal görüntüler gelmeye devam ediyor. İnsanlık dışı politikalarıyla dikkat çeken Çin’de sokak ortasında zorla anal test yapıldı.

Çin’ni Doğu Türkistan bölgesinde yer alan Urumçi şehrinden skandal görüntüler gelmeye devam ediyor. Çin genelinde “sıfır vaka” politikası nedeniyle insanlık dışı adımlar dikkat çekiyor. Paylaşılan videolarda, bir kadının sağlık görevlileri tarafından zorla yere yatırıldığı ve zorla anal kovid testi yapıldığı iddia edildi.

İNSANLIK DIŞI POLİTİKALAR

Vakaların nüfusa oranla az olmasına ve büyük bölümünün hastalık belirtisi göstermemesine rağmen Çin, "sıfır vaka" olarak adlandırılan katı salgın kontrol tedbirlerini uygulamaya devam ediyor.

Halkın hareket serbestisini ve günlük yaşamlarını kısıtlayan karantina tedbirleri, temel ihtiyaçlara ve sağlık bakımına erişimde yaşanan sıkıntıların yanında yol açtığı insani felaketler nedeniyle tepki görüyor.

 

İnsanlık dışı politika! Çin'den tartışma yaratacak görüntüler ile ilgili etiketler Çin Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.