İnsanlık dışı! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı

Antalya'da inşaat firması sahibi olduğu iddia edilen bir kişi, ayakkabısını değiştirmek için yapı markete götürdüğü işçiyi koltuk yerine aracın bagajında taşıdı. Olaya şahit olanlar büyük tepki gösterirken, patron işçinin kendi tercihi olduğunu iddia etti.

Vicdanları sızlatan insanlık dışı olay geçtiğimiz günlerde Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşandı.

İnşaat sektöründe iş yapan bir firma sahibi, inşaatta çalışan işçiye iddiaya göre çalışırken giymek üzere ayakkabı aldı ama numarası küçük geldi. Bunun üzerine patron, işçiyi mağazaya götürmek istedi.

İnsanlık dışı! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı

Yapı marketin önüne gelindiğinde ön ya da arka koltuk yerine açılan bagajdan inen işçiyi görenler gözlerine inanamadı. Bagajdan inip yapı markete giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, tekrar bagaja bindi ve kapısı bir vatandaşın yardımıyla kapatıldı.

İnsanlık dışı! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı - Resim : 2

Görenlerin büyük tepkisine yol açan olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı. Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini iddia etti.

İHA

İnsanlık dışı! Patron, işçiyi arabası kirlenmesin diye bagajda taşıdı ile ilgili etiketler Antalya işçiyi bagajda taşıdı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.