İnsanlık dışı anlar: Zabıta, seyyar satıcı yaşlı adama saldırdı

Adana'da zabıta ekibi, seyyar satıcı adama saldırdı. Cep telefonuyla kaydedilen anlar büyük tepki çekerken saldırgan zabıta görevinden uzaklaştırıldı. 60 yaşındaki Turan Yıldız yaşadıklarını anlatırken "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Adana'da zabıta ekibinin, tartıştığı seyyar satıcıyı dövmesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Merkez Seyhan ilçesinde zabıta ekibi, sokakta sebze satışı yapması nedeniyle 60 yaşındaki Turan Yıldız ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle zabıta ekibindeki bir personel Turan'ı dövdü.

Zabıtanın yere düşen seyyar satıcıya vurmaya devam etmesi üzerine çevredeki vatandaşlar araya girip olayı sonlandırmaya çalıştı. Bu sırada, zabıta personeli vatandaşa da tepki gösterdi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Zabıta tarafından darp edilen Yıldız, yaptığı açıklamada, “35 yıldır seyyar satıcılık yaparak geçimimi sağlarım. Yine seyyar satıcılık yapıp sebze satarken zabıta geldi. Bize ‘sebzeleri kaldırın’ dedi. Bende sebzelerimi araca koydum. Buna rağmen tartışma çıkartıp sonra bana tokat attı. Ben yerdeyken bile saldırdı. Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Görevden alınacakmış alınmasını isterim. Benim geçim kaynağım seyyar satıcılık kimseye zararım yok” diye konuştu.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Görüntülerin yayılmasının ardından Seyhan Belediyesi resmi twitter hebasından Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın seyyar satıcıyı evinde ziyaret ettiği fotoğrafı paylaştı.

Paylaşımda zabıtanın işten çıkartılması için de işlemlerin başlatıldığı görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

İnsanlık dışı anlar: Zabıta, seyyar satıcı yaşlı adama saldırdı ile ilgili etiketler Adana Zabıta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.