İnsanları okla avlayan saldırganın kimliği açıklandı

Norveç’in Kongsberg kasabasında sokaktan gelen geçeni okla avlayan saldırganın Danirmarkalı 37 yaşındaki Espen Andersen Brathen olduğu açıklandı. Vahşi saldırıda 4’ü kadın toplam 5 kişi hayatını kaybetmiş, 1’i polis olmak üzere toplam 3 kişi yaralanmıştı.

Norveç’in başkenti Oslo'nun 82 kilometre güneybatısındaki Kongsberg kasabasında dün düzenlenen oklu saldırıda, 4’ü kadın toplam 5 kişi hayatını kaybetmiş, 1’i polis olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

İnsanları okla avlayan saldırganın kimliği açıklandı

Norveç Polis Güvenlik Servisi (PST), saldırganın Danirmarkalı 37 yaşındaki Espen Andersen Brathen olduğunu açıkladı. PST, saldırı ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve soruşturmanın "saldırının nedenini daha ayrıntılı olarak netleştireceğini" ifade etti.

İnsanları okla avlayan saldırganın kimliği açıklandı - Resim : 2

İnsanları okla avlayan saldırganın kimliği açıklandı - Resim : 3

Polis Şefi Ole Bredrup Sverud yaptığı açıklamada, "Polis, radikalleşmeyle ilgili önceki endişelerin bir sonucu olarak daha önce adamla temas halindeydi" ifadelerini kullanarak, polisin "2021'de radikalleşmeyle ilgili hiçbir rapor almadığını" ve şüphelinin bu yıl radarlarında görünmediğini belirtti.

İnsanları okla avlayan saldırganın kimliği açıklandı - Resim : 4

 

İnsanları okla avlayan saldırganın kimliği açıklandı ile ilgili etiketler Norveç oklu saldırı Espen Andersen Brathen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.