İnsan sağlığı ile böyle oynuyorlar! Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti!

Adana'da bir mezbahada çekilen görüntüler 'pes' dedirtti. Hızla paylaşılan görüntülerde mezbahada üstünde giysi olmadan ve ağzında sigara ile tavuk kesen kişiler görüldü. Görüntülerin yayılması sonrası harekete geçen Adana Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Adana’da bir mezbahada üstlerinde giysi olmadan, ağızlarında sigara ile tavuk kesenlerin görüntüleri pes dedirtti.

Merkez Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi’nde bulunan bir mezbahada çekilen görüntüler şok etti. Üstlerinde giysi olmadan, ağızlarında sigara ile tavuk kesenler pes dedirtti. Hijyenik olmayan ortamlarda kesilen tavukların daha sonra kent genelinde birçok yerde satıldığı öğrenildi.

İnsan sağlığı ile böyle oynuyorlar! Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti!

Tavuk kesim sırasında kendilerini görüntüleyenleri fark edenler bir de oyun havası açıp oynadı. Bu anlara ilişkin görüntüler daha sonra çeşitli kişiler ve gruplar arasında paylaşıldı.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER SONRASI DENETİMLER ARTTI

Skandal görüntülerin ortaya çıkmasının ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimleri sıkılaştırdı.

İnsan sağlığı ile böyle oynuyorlar! Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti! - Resim : 2

İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Efe Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada çıkan bu görüntülere istinaden iddia edilen işletmeye ekiplerimizle birlikte denetime geldik. Yapılan denetimlerimiz yıl boyunca sürekli kontrol altında tutulup ilgili kayıt sistemimize girilmektedir. Sosyal medyaya düşen görüntülerin kesinlikle iddia edilen alanda olmadığını tarafımızca tespit etmiş durumdayız. Resmi veterinerlerimiz tarafından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığıyla görevlendirilen arkadaşlarımız 7 gün 24 saat boyunca kesimhanedeki kesimlerle ilgili görev almaktadır” diye konuştu.

 İnsan sağlığı ile böyle oynuyorlar! Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti! - Resim : 3

İnsan sağlığı ile böyle oynuyorlar! Mezbahadaki görüntüler 'pes' dedirtti! ile ilgili etiketler Adana Tavuk mezbaha hijyen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.