İnsan neslini sona erdirecek 3 büyük tehlike!

Bilim insanları insan neslinin yok olma tehlikesini araştırdı. Arkeolojik kazılardan elde edilen veriler ışığında yapılan hesaplamada insanlığın yok olma ihtimali 14 binde bir olarak belirlendi. Ancak insanlık nesli sona erecekse bunun insan eliyle oluşacak 3 sebebi olacağı da ortaya çıktı. İşte insanlık için en büyük tehdit olan bu 3 tehlike.

İngiltere’nin en önemli eğitim kurumlarından biri olan Oxford Üniversitesi'ndeki bilim insanları Etiyopya ve Fas'ta elde edilen on binlerce yıllık arkeolojik bulguları kullanarak insan neslinin tükenme ihtimali hesapladı.

‘’İNSANLIĞIN SONA ERME İHTİMALİ 14 BİNDE 1’’

Bilim insanları araştırmada 350 bin yıllık arkeolojik verileri inceledi.

Elde edilen veriler insanlığın neslinin tükenme ihtimalinin 14 binde 1 olduğunu ortaya koydu.

İnsan neslini sona erdirecek 3 büyük tehlike!

İnsan neslinin tükenmesinin bu 14 binde 1'lik ihtimali, bir insanın üzerine yıldırım düşmesi ihtimali olan 700 binde 1'den çok daha yüksek bir oran. Hatta bir insanın köpekbalığı saldırısına uğramasının bile insanlığın neslinin sona erecek olmasından daha uzak bir ihtimal olduğu açıklandı.

İnsan neslini sona erdirecek 3 büyük tehlike! - Resim : 2

İKİ BÜYÜK TEHDİT

Bilim ekibi insanlığın sonunu getirebilecek felaketlerin başında doğa olaylarını gösteriyor. Ancak insan eliyle meydana gelebilecek felaketler olan nükleer savaş, iklim değişikliği ve bilinçsiz antibiyotik kullanımı gibi etkenler de insan neslinin sona ermesine neden olabilir.

İnsan neslini sona erdirecek 3 büyük tehlike! ile ilgili etiketler İngiltere Afrika bilim insanı antibiyotik insanlık iklim değişikliği nükleer savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.