"İnşallah Cumhurbaşkanımız kızmaz" diyen Bakan Soylu'dan dikkat çeken anı: 'Erkekleri listeden çıkarın' dedi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Muhtarlar Derneği 3. Genel Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir anısını paylaştı. Bakan Soylu, 2014'teki yerel seçimler sırasında yaşanan bir olayı, "Burada size bir hikayemi anlatacağım, inşallah Cumhurbaşkanımız kızmaz" diyerek aktardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Muhtarlar Derneği 3. Genel Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Soylu, 2014'teki yerel seçimler sırasında yaşanan bir olayı, "Burada size bir hikayemi anlatacağım, inşallah Cumhurbaşkanımız kızmaz" diyerek aktardı.

"ERKEKLERİ LİSTEDEN ÇIKARIP KADINLARI EKLEYİN"

2014 yılı seçimleri döneminden bir anısını paylaşan Soylu, "Size bir hikayemi anlatayım mı, inşallah sayın Cumhurbaşkanımız kızmaz. 2014 yılı seçimleri... Bir büyükşehir belediye başkanı adayımız listede kadınlara çok az yer vermiş. Nereden bilsin Cumhurbaşkanımızın kulağına gideceğini. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda 'Şu ilin listesini verir misiniz' dedi. Listede 1 erkek, 2 erkek, 3 erkek, 4 erkek, 5 erkek... 5 erkeğin adını çıkarıp kadın ekleyin dedi.

 

"KADINLARIN DAHA ÇOK SÖZ SAHİBİ OLMASININ ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYORUZ"

'Bu listeyi kim yazdı' dedi. 'Ben hakkımı kadınlardan yana kullanıyorum' dedi. Oluşturmak istediğimiz farklı bir iklim var. Sosyal alanda kadınların daha çok söz sahibi olmasının önünü açmak istiyoruz. Kadın muhtarlarımızın talepleri var, bu taleplerin hepsini biz temellendirdik. Meclis'e ilettik." ifadelerini kullandı.

 

"İnşallah Cumhurbaşkanımız kızmaz" diyen Bakan Soylu'dan dikkat çeken anı: 'Erkekleri listeden çıkarın' dedi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan erkek Kadın bakan soylu soylu liste
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.