"İnsafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir"

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kendisini hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in reklam süreleri ile ilgili yasal düzenleme yapılmasına yönelik açıklamalarını eleştirmesine Twitter'dan yanıt verdi. Şahin, "Yapılan bir değerlendirmeyi başka yerlere çekmek insafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir" ifadelerini kullandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yazılı açıklamasında reklam süreleriyle ilgili yasal düzenleme yapılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Şahin, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM Genel Kurulunda bu açıklamasını gündeme getirerek kendisini hedef alması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Özel'in konuya ilişkin Twitter paylaşımını da mesajına ekleyen Şahin, şunları söyledi:

"Kanun yapma görevinin Yüce Meclisimizde, kanun teklifi verme yetkisinin de milletvekillerimizde olduğunu aziz milletimizin her ferdi bilir. TBMM tarafından seçilen Üst Kurul üyeleri olarak bizler de elbette bunun bilincindeyiz. Milletvekillerimiz kanun teklifi hazırlarken vatandaşlarımızın, sektörün ve kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarını tespit edebilmek adına kurumlardan bilgi almaktadırlar. Bu bağlamda yapılan bir değerlendirmeyi başka yerlere çekmek insafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir. Bu hadsiz zehirli dili aziz milletimizin takdirine bırakıyorum"

"İnsafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir"

Özel, Şahin'in reklam süreleri ile ilgili yasal düzenleme yapılmasına ilişkin sözlerini sanki kanun hazırlayıp, Meclis'e sevk edeceğim demiş gibi yansıtmıştı. Meclis'teki konuşmasını da bu paylaşıma ekleyen Özel'in açıklamaları şöyleydi:

"RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, hadsiz adam! "Kanunu hazırladım, Meclise sevk edeceğim" diyor. Bu Ebubekir'i geri çağırmak için getirin kanun teklifini, iki elle kimi diyorsanız yerine hemen seçelim, alın bunu görevden. Çekin bu hadsizi oradan!"

 

 

"İnsafsızlıktır, vicdansızlıktır, art niyetliliktir" ile ilgili etiketler RTÜK Özgür Özel CHP Reklam Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.