İnşaatta intihar girişimi! 4 aydır maaşını alamayınca ölmek istedi

Nazilli'de 4 aydır maaşını alamayan inşaat işçisi intihara kalkıştı. İnşaatın ikinci katındaki balkona çıkan işçi, 'Ölmek istiyorum' diye bağırmaya başladı. Polis ekipleri, müteahhit ile görüşüp, kendisine her türlü desteği vereceklerini söyleyince aşağı inmeye ikna oldu.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, dört aydır maaşını alamadığını söyleyen Yılmaz P. (69), bekçi olarak çalıştığı inşaatının ikinci katına çıkıp, intihar girişiminde bulundu. Yılmaz P., polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edilip, bulunduğu yerden indirildi.

Sümer Mahallesi, Hürriyet Caddesi'ndeki yedi katlı bir apartman inşaatında asgari ücretle bekçi olarak çalışan Yılmaz P., bugün öğle saatlerinde, ikinci kat balkonuna çıkarak, 'Ölmek istiyorum' diye bağırmaya başladı.

İnşaatta intihar girişimi! 4 aydır maaşını alamayınca ölmek istedi

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 4 aydır maaşını alamadığını, müteahhit Mehmet Ç.'ye (55) de ulaşamadığını ileri süren Yılmaz P., kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Sık sık balkonun korkuluklarına kadar yaklaşıp, atlayacağını söyleyen Yılmaz P., polislere direndi. Polis ekipleri, müteahhit ile görüşüp, kendisine her türlü desteği vereceklerini belirterek Yılmaz P.'yi ikna edip bulunduğu yerden indirildi. İnşaatın önünde hazır bekletilen ambulansa alınarak sakinleştirilen Yılmaz P., polis merkezine götürüldü.

DHA

İnşaatta intihar girişimi! 4 aydır maaşını alamayınca ölmek istedi ile ilgili etiketler Nazilli İntihar inşaat işçisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.