İnşaat malzemesi çalarken mahalleliye yakalandı! Dakikalarca süren tekme tokat kavga kamerada

Bahçelievler'de inşaat halindeki binadan hırsızlık yapmaya çalıştığı iddia edilen kişi, mahalleli tarafından dakikalarca dövüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 3 mahalleliyi ve hırsızı karakola götürdü. Dehşete düşüren dövme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Bahçelievler'de geçen pazar günü saat 03.00 sıralarında Siyavuşpaşa Mahallesi'nde,  korkunç bir kavga meydana geldi.

DAKİKALARCA DÖVDÜLER

İddiaya göre, girdiği inşaattan malzeme çalmak üzere olan bir kişi, yan binada oturan sokak sakini tarafından yakalandı. İkili arasında çıkan arbedeye sokakta ikamet eden iki kişi daha katıldı. Hırsızlık şüphelisi olan kişi, 3 sokak sakini tarafından dakikalarca dövüldü.

KAVGAYA KARIŞAN HERKES KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Yanındaki bıçağı çıkaran hırsızlık şüphelisi de kendisine saldıranlardan bir kişiyi iki yerinden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışanların hepsini karakola götürdü. İfadelerinin alınmalarının ardından da hepsi serbest bırakıldı.

OLAY ANI KAMERADA

Yaşanan kavga anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İnşaat malzemesi çalarken mahalleliye yakalandı! Dakikalarca süren tekme tokat kavga kamerada ile ilgili etiketler Bahçelievler İnşaat hırsız malzeme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.