Inna'nın Bodrum sahnesindeki not dikkat çekti!

Sık sık Türkiye'de konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Bodrum'daki konserinde Ajda Pekkan'ın "Yaz Yaz" şarkısını kopya çekerek seslendirdi.

Bodrum'da sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Ajda Pekkan'ın "Yaz" şarkısını kopya çekerek okudu. Sahne önüne yapıştırılan "Yaz" şarkısının bozuk bir Türkçe ile metne dökülmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

HAYRANLARINA SÜRPRİZ YAPTI

Inna'nın sevenlerine en büyük sürprizi ise Ajda Pekkan'ın 'Yaz yaz yaz" adlı şarkısı oldu. Inna şarkıyı Türkçe olarak seslendirirken, konseri izleyen yerli tatilciler de kendisine eşlik etti.

Inna'nın Bodrum sahnesindeki not dikkat çekti!

KONSERE GELENLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Bodrum'da tarihi Antik Tiyatro'da sahneye çıkan ünlü Romen şarkıcı Inna, Ajda Pekkan'ın 'Yaz yaz yaz' şarkısını Türkçe seslendirdi. Türkçe öğrenen Inna, sevilen şarkılarını seslendirerek dansları ile de beğeni topladı. 

Inna'nın Bodrum sahnesindeki not dikkat çekti! - Resim : 2
TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVDİĞİNİ DİLE GETİRDİ

Romen şarkıcı Inna, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Inna, Türkiye'yi ve Türkleri sevdiğini dile getirdi. Bodrum ve İstanbul'u da çok sevdiğini ifade eden ünlü sanatçı Türk insanını da çok sıcakkanlı bulduğunu dile getirdi.

Inna'nın Bodrum sahnesindeki not dikkat çekti! ile ilgili etiketler Bodrum Konser Ajda Pekkan inna
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.