İniş takımlarında arıza meydana gelen uçak pistten çıktı!

İran merkezli Caspian Airlines’a ait yolcu uçağı iniş takımlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle pistten çıktı. Acil çıkış kapılarından açılan kaydırakları kullanarak kendini tahliye eden yolcuların paniği ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

İran’da Meşhed-İsfahan seferi yapan Caspian Airlines'a ait Boeing 737-400 tipi yolcu uçağı İsfahan Havaalanı'na inişi sırasında iniş takımlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle pistten çıktı.

5 YOLCU HAFİF YARALANDI

Yetkililer, yolcu uçağının piste inişi sırasında tekerleklerinin kırılması nedeniyle pistten çıktığını belirtti.

Pistten çıkan uçakta 110 yolcunun bulunduğu ve izdiham sırasında 5 yolcunun hafif yaralandığı ifade edildi. ABD yaptırımları nedeniyle İran yönetimi, yolcu uçaklarının teknik bakımlarını ve yedek parça ihtiyacını karşılayamadığı biliniyor.

İniş takımlarında arıza meydana gelen uçak pistten çıktı! ile ilgili etiketler uçak caspian airlines pistten çıktı panik kaydırak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.