İngiltere’yi Eurovision’da TikTok yıldızı Sam Ryder temsil edecek

İngiltere, bu yıl Eurovision şarkı yarışmasında Tik Tok yıldızı Sam Ryder ile yarışacak. 12 milyon takipçisi olan Ryder, ülkesini “Space Man” isimli parçayla temsil edecek.

Ünlü fenomen Sam Ryder yaptığı açıklamada, Eurovision şarkı yarışmasını sevdiğini ve bu platformda ülkesi adına yarışacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ryder, Ellie Goulding, Lana Del Rey ve Dua Lipa gibi popüler isimlerin arkasında olan müzik şirketi Tap Music ile BBC tarafından seçildi.

Eurovision

İngiltere, 2019 ve 2021’de yapılan yarışmalarda son sırada yer aldı. Yarışma 2020’de pandemi nedeniyle iptal edilmişti. İngiltere en son ilk ona 2009 yılında “It’s My Time” isimli parçayı seslendiren Jade Ewen ile girmeyi başarmıştı.

Yarışma, geçen yılın galibi İtalya’nın Turin kentinde Mayıs'ta yapılacak.

 

İngiltere’yi Eurovision’da TikTok yıldızı Sam Ryder temsil edecek ile ilgili etiketler Eurovision Sam Ryder şarkı yarışması Eurovision 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.