İngiltere'den ABD'yi kızdıracak İran hamlesi!

İngiltere'nin Orta Doğu'dan Sorumlu Bakanı Alistair Burt İran'ın başkenti Tahran'a gitti. Burt'ün ziyareti İran ve İngiltere ilişkileri için bir ilk özelliği de taşıyor.

İngiltere'nin Orta Doğu'dan Sorumlu Bakanı Alistair Burt, Suriye ve Yemen ile ilgili görüşmelerde bulunmak için İran'ın başkenti Tahran'a gitti.

AYLAR SONRA BİR İLK
Burt'ün İran ziyareti de bir ilk özelliği taşıyor. Amerika'nın İran ile nükleer anlaşmadan çekilmesinin ardından ilk kez bir İngiliz bakan İran'a gitmiş oldu.

TRUMP 'FELAKET ANLAŞMASI' DEMİŞTİ
ABD Başkanı Donald Trump göreve başlamasının ardından 'felaket anlaşması' olarak tanımladığı nükleer anlaşmadan çekildiklerini açıklamıştı.

6 ülkenin İran ile imzaladığı nükleer anlaşmadan ülkesini çeken ABD Başkanı Trump anlaşmanın İran'ın bölgedeki hamlelerini kısıtlamaması ve ülkenin füze denemelerine engel olmaması nedeniyle kötü bir anlaşma olduğunu ifade etmişti.

İngiltere'den ABD'yi kızdıracak İran hamlesi! ile ilgili etiketler İngiltere İran alistair burt Orta Doğu'dan Sorumlu Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.