İngiltere'deki Manchester Arena'ya saldırı anı! Patlama böyle gerçekleşti... VİDEO

İngiltere'de, 22 kişinin hayatını kaybettiği Manchester Arena konser salonunda gerçekleşen terör saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Patlama sırasında konser salonu içerisinde yaşanan panik kameralara yansıdı

Manchester Arena konser salonunda ABD'li müzisyen Ariana Grande'nin konserinin bitiminde dün yerel saatle 22.35'te intihar saldırısı düzenlendi.

İngiliz polisi, yaşanan olayda 22 kişinin hayatını kaybettiğini, yaklaşık 59 kişinin yaralandığını duyurdu.

Ayrıca polis, kent merkezindeki katedralin bahçesinde bulunan şüpheli bir paketin de kontrollü şekilde patlatılacağını kaydetti.

"BÜYÜK BİR PATLAMA SESİ DUYDUK"

Görgü tanıkları ise konser salonunda büyük bir patlama sesi duyduklarını ve izleyicilerin panik halinde salondan çıktığını aktardı.

O anlara ait görüntüler de ortaya çıktı. İngiliz medyasında yayınlanan yeni görüntülerde; konser bittikten sonra, müzikseverlerin salonu boşalttığı sırada çok şiddetli bir patlama sesi duyulduğu görülüyor.

Konser salonunda bulunan genç kızlar ses karşısında korkuya kapılarak "Aman tanrım" tepkisini veriyor.

Kısa süre sonra çığlıklar yükseliyor ve büyük bir panik yaşanıyor. / SuperHaber Dış Haberler

İngiltere'deki Manchester Arena'ya saldırı anı! Patlama böyle gerçekleşti... VİDEO ile ilgili etiketler patlama video patlama anı Manchester
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.