İngiltere'de temizlik işçileri greve gidince çöp yığınları oluştu

İngiltere'nin Brighton kentinde temizlik işçileri greve gitti. Grev nedeniyle çöp kutularının etrafında yığınlar oluşurken, kentte hijyen ve sağlık sorunlarından endişe ediliyor. İŞçiler 30 günlük uzun bir grev daha başlatmakla tehdit ediyor.

İngiltere'nin güneyindeki Brighton şehrinde temizlik işçileri yaklaşık 2 hafta önce iş bırakma eylemi başlattı. grev nedeniyle çok sayıda sokakta çöplerin biriktiği gözlendi.

Maaşlarında artış talep eden temizlik işçileri, yerel meclisle görüşmelerin başarısız olması durumunda, yetkilileri 30 günlük uzun bir grev daha başlatmakla tehdit ediyor. Mahalle sakinleri, grevin bu kadar uzun sürmesi durumunda sorunun ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği endişesi taşıyor.

İşçi sendikası ile Brighton ve Hove Şehir Konseyi arasında temizlik işçilerinin taleplerine ilişkin görüşmeler devam ediyor.

İngiltere'de temizlik işçileri greve gidince çöp yığınları oluştu ile ilgili etiketler İngiltere Brighton çöp yığınları temizlik işçileri grev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.