İngiltere'de petrol krizi! Hükümet orduyu hazır durumda bekletiyor

İngiltere'de günlerdir tüm dünyanın tedirginlikle takip ettiği tedarik krizi ülke çapında şiddetli bir kaos ortamı yarattı. Benzin sırasında insanlar birbirlerine bıçak çekip kavga ederken, hırsızların arabaların depolarını delip benzin çaldığı öğrenildi.

İngiltere market alışverişinden, akaryakıta ciddi bir kıtlıkla karşı karşıya. Ülkede marketler ve Benzin istasyonları önünde uzun kuyruklar bugün de devam etti.

VAHŞİ BATI'YA DÖNDÜ

Akaryakıt istasyonlarının önündeki uzun kuyruklarda şiddetli kavgalar patlak verdi. insanların sosyal medya hesaplarında paylaştıkları görüntüler ise tüm dünyayı şaşkına çevirdi. İngiliz medyası söz konusu görüntüleri 'Vahşi Batı'ya döndük' yorumları ile verdi.

BİRBİRLERİNİ YUMRUKLADILAR

Gelen ilk görüntülerde iki adamın 'sıramı çaldı' iddiasıyla birbirini yumrukladığı görüldü. Benzer diğer bir görüntüde ise iki baba ve iki oğulun birbirlerine girdikleri tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu görülüyor.

BIÇAK ÇEKTİ, KAPORTAYA YATTI, ARACI TEKMELEDİ

Londra'nın güneydoğusundaki Welling'de bir benzin istasyonunun önünde, elinde bıçak olan bir adamın araç içindeki başka bir sürücünün önünü kesip bağırdığı görüntüler çıktı. Elindeki bıçakla kaportanın üstüne yatan adam bir kaç metre sürüklendikten sonra inip aracı tekmelemeye başladı.

ORDU BEKLEMEDE

Hükümet acil müdahale planı kapsamında orduyu devreye sokmak için bekliyor. Daha önce çözüm önerisi olarak sunulan geçici vizeler içinse henüz bir çalışma başlatılmadı.

 

NE OLMUŞTU?

İngiltere'de enerji şirketi BP ve Tesco Alliance'ın, tır sürücüsü eksikliği nedeniyle ülkede "çok az sayıda" petrol istasyonunu kapatacağını duyurmasının ardından akaryakıt istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşmuş, bazı istasyonlarda yakıt kalmadığı görülmüştü.

İngiltere'de petrol krizi! Hükümet orduyu hazır durumda bekletiyor ile ilgili etiketler İngiltere Petrol Ordu Akaryakıt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.