İngiltere'de Leicester Meydanı'nda koronavirüs partisi!

İngiltere’de koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı günlük 10 binin üzerine çıkarken, pandemi tedbirlerine uymayan bir grup başkent Londra'da parti yaparken görüntülendi.

İngiltere'de günlük koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 10 binin üzerine çıktı. İngiltere'de İş Dünyası'ndan Sorumlu Bakan Yardımcısı Nadhim Zahawi, ülkedeki Covid-19 vakalarının yaklaşık üçte birinin bar ve restoran kaynaklı olduğunu söyledi. Başkent Londra’da bulunan Leicester Meydanı'nda ise dün akşam toplanan kalabalık, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak, parti yaptı. O anlar drone'la görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması ise tepkilere neden oldu.

İngiltere'de Leicester Meydanı'nda koronavirüs partisi!

GÜNLÜK KORONAVİRÜS VAKA SAYILARI 10 BİNİN ÜZERİNDE

Ülkede 5 Ekim’de günlük vaka sayısı 12 bin 594, 6 Ekim’de 14 bin 542, 7 Ekim’de 14 bin 162, 8 Ekim’de 17 bin 540 ve 9 Ekim’de 13 bin 864 yeni koronavirüs vaka sayısı açıklandı.

DHA

İngiltere'de Leicester Meydanı'nda koronavirüs partisi! ile ilgili etiketler İngiltere kovid-19 vaka sayısı covid-19 corona
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.