İngiltere'de kritik isimler peş peşe istifa etti: Yeni bakanlar atandı!

İngiltere peş peşe gelen istifalar ile sarsılmıştı. 'Güven kaybettilerini' söyleyerek istifa eden Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın yerine atanan isimler belli oldu. İngiltere'de, Kabine Ofisi Bakanı Steve Barclay Sağlık Bakanı, Eğitim Bakanı Nadhim Zahawi ise Maliye Bakanı olarak atandı.

İngiltere'de Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Maliye Bakanı Rishi Sunak, mevcut yönetime karşı "güven kaybettiklerini" söyleyerek görevlerinden istifa etti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, istifalara mektupla yanıt verdi.

"BERABER ÇALIŞMAYI ÖZLEYECEĞİM"

Johnson, Maliye Bakanı Sunak'ın istifasını, "beraber çalışmayı özleyeceğim" şeklinde yanıtlayarak, "Hükümetten istifa etmenize üzüldüm. Tarihimizin ekonomimiz için en zorlu döneminde ülkemize üstün hizmetlerde bulundunuz" dedi.

 

İngiltere'de kritik isimler peş peşe istifa etti: Yeni bakanlar atandı! ile ilgili etiketler İngiltere istifa Boris Johnson Bakan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.