İngiltere'de kim şampiyon oldu? Manchester City mi Liverpool mu?

İngiltere Premier Lig’de 2021-2022 şampiyonu belli oldu. 1 puan farkla liderlik koltuğunda bulunan Manchester City ile takipçisi Liverpool kıyasıya şampiyonluk için mücadele veriyor. Peki ama İngiltere Premier Lig’de kim şampiyon oldu? İşte yanıtı…

İngiltere Premier Lig’de 2021-2022 şampiyonu son hafta belli oluyor. Liderlik koltuğunda yer alan Manchester City sahasında Aston Villa’yı konuk ederken Liverpool’da evinde Wolverhampton ile karşı karşıya geliyor.

Lider konumda bulunan Manchester City rakibi Liverpool’un maçına bakmadan Aston Villa’yı devirirse şampiyonluğunu ilan edecek. Eğer ki puan kaybı yaşarsa Liverpool’un da rakibi Wolverhampton’a takılmasını bekleyecek.

Liverpool’a ise Wolverhampton karşısında galibiyet yeterli olmayacak. Manchester City’nin mutlaka Aston Villa’ya puan kaybını yaşaması gerekecek. Puan eşitliği halinde ise Manchester City şampiyon olacak.

İngiltere'de kim şampiyon oldu? Manchester City mi Liverpool mu?

İngiltere’de Kim Şampiyon Oldu?

Liverpool 3-21 Wolverhampton
Manchester City 3-2 Aston Villa

Bu sonuçlarla Manchester City şampiyonluğunu ilan etti.

İngiltere'de kim şampiyon oldu? Manchester City mi Liverpool mu? ile ilgili etiketler İngiltere Manchester City Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.