İngiltere'de ilk aşıyı yaptıran kadın konuştu!

İngiltere’de klinik deneyler dışında Pfizer-BioNTech aşısı olan ilk kişi olarak kayıtlara geçen 90 yaşındaki Margaret Keenan, “Harika hissediyorum ve eve gidebileceğim ve ailemle güzel zaman geçirebileceğim için çok mutluyum" dedi.

Pfizer Biontech aşısını kullanarak dünyada aşılamaya başlayan ilk ülke İngiltere'de, klinik deneyler dışında aşılanan ilk kişi 90 yaşındaki Margaret Keenan, nasıl hissettiğini anlattı.

Hastaneden taburcu edildikten sonra kendini harika hissettiğini ifade eden Keenan, dün yaptığı açıklamada, aşılanmanın hem kişi olarak kendisi için hem de dünyanın geri kalanı için büyük bir gün olduğunu belirterek, herkese aşı programına kaydolma çağrısı yaptı.

'HENÜZ HERŞEY TAM ANLAMIYLA BİTMİŞ DEĞİL’

"Her şey çok büyük bir kasırga gibi oldu ancak henüz her şey tam anlamıyla bitmiş değil" diyen 90 yaşındaki kadın, "Harika hissediyorum ve eve gidebileceğim ve ailemle güzel zaman geçirebileceğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Kalp kontrolleri için yerel bir hastanede kısa bir süre kaldığı sırada aşı olan Keenan'ın fotoğrafları ve görüntüleri tüm dünyaya yayılmıştı.

İHA

İngiltere'de ilk aşıyı yaptıran kadın konuştu! ile ilgili etiketler İngiltere koronavirüs aşısı aşı kovid-19 covid-19 Pfizer BioNTech

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.