İngiltere'de 'evde kal' çağrısı 17 dereceye yenildi!

Tüm dünyada olduğu gibi İngiltere de ilk günlerdeki politikasını terk edip tüm halka Evde Kal çağrısı yapmıştı. Ancak bugün 17 derece sıcaklığı gören İngilizler parklara ve spor alanlarına akın etti.

İngiltere Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre, 708 can kaybıyla "şimdiye kadarki en yüksek günlük artış" kaydedilirken, vaka sayısı da 3 bin 735 artarak 41 bin 313'e çıktı.

Son 24 saatte 9 bin 316 test yapılırken, toplam test sayısı da 183 bin 190'a yükseldi.

Özetle İngilizler için işler hiç de iyi gitmiyor. Ancak bugün başkent Londra'dan gelen görüntüler İngilizlerin vurdumduymazlığını gözler önüne serdi.

İngiltere'de 'evde kal' çağrısı 17 dereceye yenildi!

Bugün İngiltere'de hava sıcaklığı 17 dereceyi gördü. Havanın önceki günlere nazaran daha sıcak olması İngilizlere "evde kal" çağrılarını unutturdu.

İngiltere'de 'evde kal' çağrısı 17 dereceye yenildi! - Resim : 2

Parklara ve spor alanlarına akın eden İngilizlerin izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına da önem vermediklerini gözler önüne serdi. 

İngiltere'de 'evde kal' çağrısı 17 dereceye yenildi! - Resim : 3

Toplu halde oturanlar, maske kullanmayan kişilerin genç ve orta yaşlı kişiler olduğunu da dikkatlerden kaçmadı.

İngiltere'de 'evde kal' çağrısı 17 dereceye yenildi! - Resim : 4

İngiltere'de 'evde kal' çağrısı 17 dereceye yenildi! ile ilgili etiketler İngiltere Londra Koronavirüs Sıcak park Genç kovid-19 izolasyon sosyal mesafe güneşli hava spor alanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.