Son dakika... İngiltere'de can kaybı devam ediyor! (Corona, Covid-19, Koronavirüs, Kovid-19)

Son dakika... İngiltere'de koronavirüsünün yarattığı yıkım giderek büyüyor. Ülkede son güncellenen verilere göre yaşamını yitirenlerin sayısı 8 bin 114'e yükseldi.

Salgının Avrupa'da en çok etkilediği İtalya ve İspanya'da günlük ölüm sayıları düşüşe geçerek bir umut doğururken, İngiltere'de ise tünelin ucunda bir ışık henüz görünmüyor.

Sağlık Bakanlığı son 24 saatte virüsle ilgili elde edilen verileri kamuoyuyla paylaştı. Reuters'ın aktardığına göre ülkede ölü sayısı son 24 saatte 866 artarak 8 bin 114'e yükseldi.

Hayatını kaybedenlerin yaş aralığı 27-100 olarak kayıtlara geçerken, 56 kişinin altta yatan bir sağlık sorunu olmadığı belirtildi.

 

Son dakika... İngiltere'de can kaybı devam ediyor! (Corona, Covid-19, Koronavirüs, Kovid-19) ile ilgili etiketler İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.