İngiltere'de büyük panik: Alışveriş merkezi boşaltıldı!

İngiltere'de terör paniği sürüyor. Reuters'in haberine göre Manchester'da bir alışveriş merkezi boşaltıldı. Görgü tanıkları patlama sesi duyduklarını söylüyor. 1 kişi gözaltında.

Reuters haber ajansı, dün gece 22 kişinin öldüğü terör saldırısının gerçekleştiği İngiltere'nin Manchester kentinde Arndale alışveriş merkezinin tahliye edildiğini duyurdu. Bölgede büyük bir patlama sesinin duyulduğu ifade ediliyor. Manchester polisi, Arndale alışveriş merkezinde bir vaka ile uğraştıklarını açıkladı.

avmeng

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Reuters'ın görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre AVM'den çok sayıda kişinin koşarak uzaklaştığı belirtiliyor. Bir görgü tanığı, "El ele tutuşarak dışarı doğru kaçışan insanlar var" ifadesini kullandı. Olay yerinden bir şüphelinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

avmeng2

İngiltere'nin Manchester şehrinde ABD'li şarkıcı Ariane Grande'nin konser verdiği 'Manchester Arena'da patlama yaşanmıştı.

İngiltere'de büyük panik: Alışveriş merkezi boşaltıldı! ile ilgili etiketler İngiltere Manchester alışveriş merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.