İngiltere'de bir parti skandalı daha! Prens Philip'in cenazesinden bir gün önce eğlendiler

İngiltere'de 2020 yılının mayıs ayında Başbakan Boris Johnson'ın da katıldığı partinin yankıları sürerken ortaya çıkan yeni iddia büyük tepki çekti. Geçen yıl Prens Philip'in cenazesinden bir gün önce Başbakanlık ofisinin de bulunduğu Downing Caddesi'nde iki ayrı parti verildiği öğrenildi. Kraliçe Elizabeth'in koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle tek başına yas tuttuğu cenaze öncesi yapıldığı öğrenilen iki parti büyük tepki çekti.

İngiltere'de gündemden düşmeyen parti skandallarına yenisinin eklendiği ortaya çıktı. Başbakanlık ofisinde, karantina kurallarının ihlal edilerek, düzenlenen partilerden birinin Kraliçe 2. Elİzabeth'in eşi Prens Philip'in cenazesinden bir gün önce gerçekleştiği ortaya çıktı

Daily Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, Başbakanlık ofisinin de bulunduğu Downing Caddesi'nin farklı yerlerinde iki farklı part düzenlendi. Düzenlenen partilerde en az 30 kişinin olduğu öğrenildi. Partiye katılanlardan biri, bir çalışanın elinde çantayla gizlice şarap getirdiğini anlattı.

PRENS PHİLLİP'İN CENAZESİNDEN BİR GÜN ÖNCEYDİ

Downing Caddesi'ndeki parti skandalının büyük tepki çeken bir tarafı da zamanlaması oldu. Partilerin, Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip'in cenazesinden bir gün önce gerçekleştiği ortaya çıktı. Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında Kraliçe Elizabeth, eşinin cenazesinin düzenlendiği kilisede tek başına bulunuyordu. Kraliçe Elizabeth'in kilisede tek başına yas tuttuğu fotoğraf dünya çapında gündem olmuştu.

KISITLAMALARIN YAVAŞ YAVAŞ KALDIRILDIĞI DÖNEMDİ

Londra'daki skandal partinin yapıldığı dönemde İngiltere'de koronavirüs kısıtlamaları gevşetilmeye başlanmıştı. İkinci aşama plana göre sosyal ortamlarda en fazla altı kişi ya da iki aile bir araya gelebiliyordu.

Söz konusu iddiaların 2020 yılının mayıs ayında Başbakan Boris Johnson'ın da katıldığı ofis partisinin ortaya çıkması ve geçtiğimiz günlerde Johnson'ın parlamentoda özür dilemesi sonrası çıkması dikkat çekti. Johnson'a hem muhalefetten hem de kamuoyundan gelen sert tepkiler sürerken çıkan iddiaların hükümeti daha fazla sıkıştırması bekleniyor.

İngiltere'de bir parti skandalı daha! Prens Philip'in cenazesinden bir gün önce eğlendiler ile ilgili etiketler İngiltere Parti cenaze downing caddesi prens philip
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.