İngiltere'de atık su tesisinde patlama

İngiltere'nin Bristol kentinde bulunan atık su arıtma tesisinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Son dakika haberine göre patlamada birden fazla kişi öldü. Gelen bilgilere göre patlamada yaralılar da var.

İngiltere'nin Bristol kentinde şiddetli bir patlama yaşandığı bildirildi.

Avon Yangın ve Kurtarma Servisinden yapılan açıklamada, Türkiye saati ile 14.12'de Avonmouth Geri Dönüşüm ve Yeniden Kullanım Merkezi'nde büyük bir patlama olduğu ihbarı üzerine kurtarma ekiplerinin olay yerine sevk edildiğini duyurdu.

Avon ve Somerset polisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, patlamanın olduğu bölgeye çok sayıda polis gönderildiği belirtildi.

BBC'ye açıklamada bulunan Avon Yangın ve Kurtarma servisinden bir yetkili, atık su arıtma tesisinde meydana gelene patlamada birden fazla kişinin hayatını kaybettiğini, tam sayının daha sonra açıklanacağını söyledi.

İşçi Partisinin Bristol milletvekili Marvin Rees de Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Avonmouth Kings Weston Lane'deki Wessex atık su sahasında büyük bir patlama oldu. Düşüncelerim bu olaydan etkilenen herkesle." ifadelerini kullandı.

Patlamanın neden meydana geldiğine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Olay yerinde kurtarma ve yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği kaydedildi. 

İngiltere'de atık su tesisinde patlama ile ilgili etiketler İngiltere patlama bristol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.