İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşma izni...

İngiltere'de koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi kapsamında 6 kişiye kadar görüşmeye izin verileceği açıklandı. 1 Haziran'da başlayacak uygulama ile sosyal mesafeye dikkat etmek kaydıyla 6 kişi buluşabilecek.

Başbakan Boris Johnson,  İngiltere'nin 5 şartı karşıladığı için gevşeme adımlarını ilerletme kararı aldığını söyledi. Johnson, bunları, hastanelerin kapasitesinin aşılmaması, günlük ölüm oranlarında sürekli ve tutarlı düşüş, enfeksiyon oranında yönetilebilir seviyelere düşüş, koruyucu ekipman ve testlerle ilgili ilerleme ve son olarak da hastaneleri etkileyecek ikinci bir dalga riskinin ortadan kalkması olarak açıkladı.

6 KİŞİYE KADAR GÖRÜŞME İZNİ

1 Haziran'dan itibaren dışarıda 6 kişiye kadar görüşmeye izin verileceğini belirten Johnson, "Bu değişiklikler, arkadaşlar ve ailelerin sevdikleriyle buluşmaya başlayabileceği anlamına geliyor." dedi.

Bu adımın sınırlı olduğu ve başkalarının evinde kalmayı içermediğini vurgulayan Johnson, sosyal mesafeye uyulması, ellerin yıkanması ve sağduyulu olunması halinde barbekü yapılabileceğini ifade etti.

 

İngiltere'de 6 kişiye kadar buluşma izni... ile ilgili etiketler İngiltere sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.