İngiltere ve Fransa'dan flaş Suriye kararı...

ABD merkezli Foreign Policy haber sitesi, İngiltere ve Fransa’nın ABD’nin teklifi üzerine Suriye’ye ilave kara gücü gönderme kararı aldığını öne sürdü.

Buna göre, hâlihazırda bölgede kara gücü bulunan Fransa ve İngiltere, mevcut kuvvetlerini yüzde 10-15 aralığında artırmayı planlıyor. Almanya, ABD’nin Suriye’ye asker gönderme talebini kabul etmemişti.

Foreign Policy, söz konusu gelişmenin Suriye’den çekilirken yerini uluslararası güçlere bırakmak isteyen Trump yönetimi için büyük bir zafer olduğunu yazdı.

İTALYA KARAR AŞAMASINDA
Foreign Policy’e konuşan ABD’li yetkililer, Fransa ve İngiltere’nin dışında başka ülkelerin de bölgeye düşük miktarda asker göndermesinin mümkün olduğunu ifade etti. İtalya’nın bölgeye asker gönderilmesi konusunda olumlu ya da olumsuz aldığı kararı açıklamaya yakın olduğu, Balkan ve Baltık bölgesindeki birkaç ülke ile görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.

İngiltere ve Fransa'dan flaş Suriye kararı... ile ilgili etiketler ABD Fransa İngiltere Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.