İngiltere Premier Lig'de dev maç berabere sonuçlandı! Manchester City 2-2 Liverpool

İngiltere Premier Lig'in iki devi Manchester City ile Liverpool karşı karşıya geldi. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta kazanan çıkmadı. Manchester City ile Liverpool 2-2 berabere kaldı. Detaylar haberimizde...

Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City ile Jurgen Kloop'un Liverpool'u karşılaştı. Mücadele 2-2 sona ererken bu sonuçla City, zirvedeki yerinini korudu. 

Manchester ekibi maçın hemen başında Kevin De Bruyne ile öne geçerken, Liverpool 13. dakikada Jota ile eşitliği yakaladı. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Manchester City, Gabriel Jesus ile 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Liverpool ikinci yarının hemen başında Mane ile 45. dakikada eşitliği yakaladı. İkinci yarıda her iki takım da pozisyonlar bulsa da topu ağlara gönderemedi. 

Bu sonuçla Manchester City 74 puanla zirvedeki yerini korurken Liverpool 73 puanla zirve takibini sürdürdü. 

İLK 11LERİngiltere Premier Lig'de dev maç berabere sonuçlandı! Manchester City 2-2 Liverpool

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Cancelo, Rodri, De Bruyne, Bernardo, Jesus, Foden, Sterling.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago,

Öte yandan 16 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek Manchester City- Liverpool FA Cup Yarı Final mücadelesi, saat 17.30'da Wembley Stadı'ndan naklen Tivibu Spor'da ekranlara gelecek.

İngiltere Premier Lig'de dev maç berabere sonuçlandı! Manchester City 2-2 Liverpool ile ilgili etiketler Manchester City Liverpool İngiltere Premier Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.