İngiltere maçında Vida'ya protesto!

Dünya Kupasında Hırvatistan - İngiltere maçını takip eden Rus taraftarlar, geçtiğimiz maçta "Yaşasın Ukrayna" diye bağıran Beşiktaşlı Vida'yı protesto etti.

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupasında yarı final karşılaşmasında Hırvatistan ile İngiltere karşı karşıya geldi. Mücadele, devam ederken, Beşiktaşlı futbolcu Vida, taraftarların hedefindeki isim oldu.

RUSLAR UNUTMADI, ISLIKLADI

Rus taraftarlar, ülkeleriyle oynanan maçın ardından "Yaşasın Ukrayna" diye bağıran Vida'yı protesto etti. Mücadelede ayağına her top geldiğinde ıslıklayan Ruslar, bir nevi intikam almış oldu.

NELER YAŞANMIŞTI?

Rusya maçınından ardından Dinamo Kiev takımında scoutluk yapan Onjen Vukojevic'in paylaştığı bir videoda Domagoj Vida'nın "Yaşasın Ukrayna!" diye bağırdığı görülmüştü. FIFA, bu olayın ardından soruşturma başlatmış ve Beşiktaşlı futbolcuya uyarı vermişti.

İngiltere maçında Vida'ya protesto! ile ilgili etiketler Hırvatistan İngiltere Vida
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.