İngiltere Kralı 3'üncü Charles'a ikinci yumurtalı saldırı

İngiltere’nin Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı 3.Charles'ın bulunduğu yöne yumurta atıldı. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İngiltere Kral 3. Charles'a ikinci kez yumurtalı saldırının hedefi oldu. Luton kentinde halkla selamlaştığı sırada Kralı III. Charles'ın bulunduğu yöne doğru yumurta atıldı. Korumalar yumurtalı saldırıyı fark ederek Kralı kalabalıktan uzaklaştırırken, atılan yumurta Kral Charles’a denk gelmedi. Yumurtayı attığından şüphelenilen 20’li yaşlarında bir kişi Bedfordshire polisi tarafından gözaltına alındı.

Kral Charles ve eşi Kraliçe Camilla, en son 9 Kasım’da ülkenin kuzeyindeki York kentinde hayatını kaybeden İngiltere’nin eski Kraliçesi II. Elizabeth’in onuruna dikilen bir heykelin açılışını yapmak için düzenlediği ziyaret sırasında yumurtalı saldırıya uğramıştı. Fırlatılan yumurtalar Kral ve Kraliçe’ye isabet etmemişti. Saldırı sonrası gözaltına alınan 23 yaşındaki Patrick Thelwell isimli genç, kefalet koşulu olarak toplum içinde yumurta taşımasının yasaklanmasının ardından serbest bırakılmıştı.

İngiltere Kralı 3'üncü Charles'a ikinci yumurtalı saldırı ile ilgili etiketler İngiltere

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.