İngiltere, ırkçıları 6 golle selamladı!

EURO 2020 Elemeleri A Grubu’nda İngiltere ile Bulgaristan, Sofya'da karşı karşıya geldi. Bulgaristan deplasmanında ırkçı tezahüratlar ve pankartlarla karşılaşan İngiltere, tribünlere 6 golle cevap verdi.

EURO 2020 Elemeleri A Grubu’nda Bulgaristan, İngiltere'yi Sofya'da konuk etti. Vasile Levski Stadı’nda İngiltere ile karşılaşan ev sahibi ekibin taraftarları maçtan önce ve karşılaşma sırasında ırkçı tezahüratalar yapıp, pankartlar açtı, tribünlerde ‘Nazi Selamı’ verildi.

6 GOLLÜ CEVAP

Karşılaşmanın ilk yarısı iki kez durduruldu, anons yapıldı. Karşılaşmaya böyle bir atmosferde çıkan İngilizlerin cevabı gecikmedi. Marcus Rashford (7), Ross Barkley (20 ve 32), Raheem Sterling (45 ve 69) ve Harry Kane’in (85) golleriyle İngiltere, Bulgaristan deplasmanında 6-0 kazandı. Irkçı saldırılara tarihi bir skorla yanıt vermiş oldu. Bulgaristan’ın daha önce Kosova ve Çekya maçlarında da ırkçılık olayları yaşanmıştı.

İngiltere, ırkçıları 6 golle selamladı! ile ilgili etiketler Bulgaristan İngiltere EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.