İngiltere-Danimarka maçı hangi kanalda? Saat Kaçta? EURO 2020'de adım adım finale!

İngiltere-Danimarka maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. EURO 2020'de yarı final maçında Wembley Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Danimarka-İngiltere maçının galibi finalde İtalya'nın rakibi olacak. Peki İngiltere-Danimarka maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

EURO 2020 yarı final maçında dün akşam İspanya'yı penaltı atışları ile mağlup eden İtalya'nın rakibi bu akşam belli oluyor. İngiltere-Danimarka maçı bu akşam saat 22:00'da İngilizlerin dünyaca ünlü stadyumu Wembley'de oynanacak. Peki İngiltere-Danimarka maçı hangi kanalda?

İNGİLTERE-DANİMARKA MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

EURO 2020 yarı final mücadeleri İngiltere-Danimarka maçı TRT 1 ve TRT Spor kanallarında naklen yayınlanacak. Maçın başlama saati ise 22:00 olacak.

İngiltere - Danimarka: Muhtemel 11'ler | Mackolik.com

MUHTEMEL 11'LER

İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Phillips, Rice; Saka, Mount, Sterling; Kane

Danimarka: Schmeichel; Christensen, Kjaer, Vestergaard; Stryger, Hojbjerg, Delaney, Maehle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

İngiltere-Danimarka maçı hangi kanalda? Saat Kaçta? EURO 2020'de adım adım finale! ile ilgili etiketler EURO 2020 ingiltere-danimarka maçı hangi kanalda ingiltere-danimarka maçı saat kaçtai
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.