İngiltere Başbakanı'nın şemsiye ile imtihanı! Prensler bile güldü!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın şemsiyelerle olan başarısız ilişkisine yeni görüntüler eklendi. Bir anma törenine katılan Başbakan, şemsiyeyi önce açamadı, sonra fazla açtı ve uzun süre şemsiyeyle boğuştu. Prens Charles dahil birçok kişinin güldüğü görüldü. Olay sosyal medyada gündem oldu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Prens Charles'ın da aralarında bulunduğu diğer üst düzey yöneticilerle birlikte, Ulusal Anma Arboretum'unda 'Birleşik Krallık Polislerini Anma' törenine katıldı.

BAŞBAKAN, ŞEMSİYE KULLANMAYI BİR TÜRLÜ BAŞARAMIYOR

28 Temmuz günü esen şiddetli rüzgarlar ve belki de bozuk bir şemsiyenin karışımı, Başbakan'ı uğraştırırken, çevredekilerin ise yüzünü güldürdü.

Önce açılmayan şemsiyesiyle uğraşan Johnson, daha sonra şemsiyeyi, sopasının üzerinden eliyle sabitlemeye çalıştı. Tam başarılı olacakken bu sefer de şemsiye 'üste' doğru açıldı. 

Şemsiyeyle adeta kavga eden ve deyim yerindeyse açılmaya ikna etmeye çalışan Başbakan Boris Johnson, renki görüntülere sebep oldu.

PRENSLER DAHİL HERKES KIKIRDAMAYA BAŞLADI

Prens Charles'ın ise 'kıkırdadığı' görüldü. Galler Prensi ve Priti Patel, gülmemek için kendilerini tutmaya çalışırken kameralara takıldı.

Boris Johnson da belli bir süre çabaladıktan sonra gülümsemeye başladı.

Olaydan önceki gün de, Başbakan Johnson, şemsiyeyi açmayı ve tutmayı başarmasına rağmen bir şekilde sırılsıklam olmuş ve internetin diline düşmüştü.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Şaşırtıcı olmayan şekilde, sosyal medya ve internet bu durumu da sessizce geçiştirmedi.

Sosyal medyanın gündemine oturan video alay konusu oldu. İnternette çok sayıda kullanıcı, yaşananlar hakkında espriler yaptı. 

İşte Twitter'da yapılan yorumlardan bazıları:

'6 yaşındaki çocuklarımdan biri TV izlerken, adamın kendi kafasının üzerinde bir şemsiye tutamadığını söyledi.'

'Bu video, Mr. Bean filminin giriş sahnesi olmalı!' 

'Bazen böyle moronluklar yapıyor, ama onu bu yüzden seviyoruz.'

'Johnson İngiltere'yi nasıl yönetiyorsa şemsiyesini de öyle yönetiyor.'

 

İngiltere Başbakanı'nın şemsiye ile imtihanı! Prensler bile güldü! ile ilgili etiketler İngiltere boris johnson Başbakan şemsiye komik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.