İngilizlere bir saldırı daha! Bu kez Kıbrıs'taki askeri üsse bombalı saldırı yapıldı...

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Dikelya’daki İngiliz askeri üssüne motosikletli bir kişi tarafından bombalı saldırı düzenlendi... Bir güvenlik görevlisinin yaralandığı saldırı sonrasında kaçan motosikletli şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor...

Güney Kıbrıs Rum Kesiminde, İngiliz askeri üssüne patlayıcı madde ile saldırı düzenlendi.

Polis, Sabah erken saatlerde Dikelya’daki İngiliz askeri üssü Sovereign Base Area'ya (SBA) motosikletli bir saldırgan tarafından patlayıcı madde ile saldırı düzenlendiğini açıkladı.

ELİNDEKİ PATLAYICIYI ÜSSÜN GİRİŞİNE ATTI

Açıklamada, motosiklet üzerindeki saldırganın askeri üssün girişine yaklaştığı ve elindeki patlayıcı maddeyi atarak olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Polis, saldırgan tarafından kullanılan motosikletin çalıntı olma ihtimaline karşı olay yeri güvenlik kameralarının incelemeye alındığını, saldırıda bir polis memurunun hafif yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

Patlama ile ilgili polisin geniş çaplı incelemesi devam ediyor.

kAbrAs_saldArA

İngilizlere bir saldırı daha! Bu kez Kıbrıs'taki askeri üsse bombalı saldırı yapıldı... ile ilgili etiketler Güney Kıbrıs dikelya ingiliz üssü bombalı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.