İngilizler şokta! Tutuklandı...

Manchester polisinin, Manchester City'nin siyahi futbolcusu Raheem Sterling'e ırkçı sözler söyleyip, fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edilen bir kişiyi tutukladığı belirtildi.

İngiltere müthiş bir iddayla çalkalanıyor. İngiliz Mirror'un haberine göre; Manchester City'nin antrenman tesislerine girdiği esnada bir kişi Raheem Sterling'e, dünyada siyahilerin hakaret kabul ettiği ve hatta bu kelimenin söylenmesinden ötürü çok ciddi suçların işlendiği "Nigger" kelimesini söyledi.

Bu kelimenin tam Türkçe karşılığı olmasa da "köle zenci" anlamına geliyor ve ABD ile İngiltere'de suç sayılıyor.

HEM IRKÇI HEM FİZİKSEL SALDIRI

Hakereti eden kişinin Manchester polisi tarafından tutuklandığı, ırkçı sözlerin yanı sıra Sterling'e fiziksel saldırıda da bulunduğu belirtildi.

POLİS DOĞRULADI

Manchester City'den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, tutuklamanın "nefret suçu" kapsamında yapıldığı bildirildi. Polis tutuklamayı doğruladı.

STERLİNG'E TEKME ATMIŞ!

Sterling'in arabasıyla antrenman tesislerine girdiği esnada bu şekilde bir saldırıya uğradığı, daha sonra aracından inip bu kişiye problemin ne olduğunu sorduğu, hemen ardından da ırkçı saldırıda bulunan şahsın Sterling'e tekme attığı da haberde yazıldı.

İngilizler şokta! Tutuklandı... ile ilgili etiketler Manchester rahemm sterling tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.